Mode: Sensitip

5 05 2008

Hari ni hati aku rasa sgt sensitip. Benda2 yg aku rindukan skrg ni, “atmosfera” Malaysia, teringatkan family, friends and some people I met in the past buatkan hati aku kadang2 terusik. Adakah ni sama dengan mood swing2 time PMS, tak tau plak aku. Apapun aku mcm da tbiasa da.. musim2 camni mesti akan datang secara berkala gitu. Banyak yg aku dengar, lihat dan fikirkan hari ini mcm da ditakdirkan berlaku utk mengganggu emosi.

Oo man! aku datang bulan! hahah

(aku lelaki sejati aa. cuma trasa nak melalut di kala xde mood nak melalut)


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: