monolog 5/6

6 05 2008

Hari ini hari paling malas nak ke dapur (memasak). Mungkin sebab direct 4 hari aku kerja. Badan macam abis pakai dah rasa. Kalo biasa orang ckp, “aku da x larat nak nangis sebab dah xde lagi air mata nak kluar”, hari ni aku nak ckp, “aku da x larat nak bpeluh sebab dah xde peluh lagi nak kluar”. hahah. Kerja part time sepanjang cuti golden week ni paling mencabar kemampuan otot2 aku kerja lebih masa.

Hmm.. kalo ada bini kan best. Ayat2 dia sket ckp aku lapar, mesti dia yg pegi dapur, masakkan utk aku. ngahaha. Best2


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: