Dari Melaka ke Kansai: UPDATEd

13 05 2008

My bro forwarded this thru email. Xtaula dia buat sendiri ke org lain buatkan.Keluarga Bear nye poster..dari melaka ke kansai region (area kobe kyoto osaka). hahah.. siap ada effect ala2 dlm drama Susuk tu. To my bro, i’m waiting for the movie plak. Da siap edit ke video dari cam haritu? Dan pembetulan sket, madgamers tu nick zaman dulu2 time jd antu game. skrg ni da kurang sket antu nye. prefer dgn nick beskal.. xtau nape..


Actions

Information

One response

13 05 2008
pakbearuang

ehem2 tolong sikit ehh.. buat sendiri tue. video tue mungkin x buat sbb ada part2 best yg dah terover write. so xde mood nak buat. buat poster je laaa. hehehe. dah ada blog skrg, keep it up!p/s: Dari Melaka ke Kansai? dah agak dah title tue lagi best. kena tukar nie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: