monolog 6/13

12 06 2008

Assalamualaikum. Sebelum tido aku terpaksa makan panadol sebab kepala aku sakit sebab banyak sangat gelak.
Rasa dah lama aku xde mood sebest hari ini.

Kita akan rasa gembira apabila mengetahui ramai kawan2, family yg sayangkan kita. Terasa kewujudan diri kita dihargai.
Sayangilah mereka2 sementara mereka ada untuk kamu.

Dunia ini akan jadi lebih indah apabila diwarnai dengan kasih sayang. Aku sayang kamu.

Selamat malam!!


Actions

Information

2 responses

13 06 2008
Anonymous

sejak bila ntah jadi pembaca setia.p/s;bila nak beli sportscar tu?pakcik nakakita dah tunggu client dah tu ;p

2 08 2008
nabihah

waa,gelak smpi pening kepala tuh,hehe…setau ak kalo gelak byk nih mcm eksesais mulut,ahaha…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: